2007. október 7., vasárnap

Vitaminok, ásványi anyagok, táplálékkiegészítők a Zorkában














Kedves Barátaim,

November 7. – én 5 órára (szerda) szeretnélek invitálni Benneteket a Hársmajor utca 12.-be egy teára, és beszélgetésre. Amiről beszélgetünk, a vitaminok, ásványi anyagok, és táplálék-kiegészítők.

Manapság nagyon sokat lehet különböző csodaszerekről hallani, rengeteg ajánlat érkezik, ezt szedd, azt szedd; különböző újdonságok tűnnek fel Interneten, bevásárlóközpontokban, újságokban, női magazinokban. Tanácstalanok vagyunk, mit is tegyünk.

Megkértem Boros Szilvi barátnőmet hogy jöjjön el, igazítson el bennünket ebben a kavalkádban. Szilvi sportorvos, a http://www.házipatika.com/ főszerkesztője, és ezen belül pedig a nemrégen beindult http://www.50plusz.hu/ oldalon az elhízással, táplálkozással, életmóddal fitnesszel kapcsolatos kérdések szakértője.

Itt olvashatttok Szilviről: http://www.50plusz.hu/doctors/hp?id=115852

Szilvivel 2000. novemberében ismerkedtem meg egy a nők sportolásáról szóló konferencián; nagyon jó előadást tartott a nőkről, sportról, elhízásról és a kiegyensúlyozott táplálkozásról: Beryl Cook, és Fernando Botero festmények illusztrálták az előadását.

Érdemes megnézni közülük néhányat:
http://www.fernandobotero.com/

Szeretettel várlak Benneteket,

Zalatnai Klári

Ajánlom egyébként az 50plusz beharangozásának megtekintését is: http://www.hazipatika.com/topics/fokuszban_50plusz

Nincsenek megjegyzések: